19 Nisan 2012 Perşembe

HERBAL-VIVID TANITIM


HERBAL-VIVID TANITIM

Herbal Vivid™ 25 den fazla özel seçilmiş, tamamen doğal, bilimsel olarak etkisi kanıtlanmış bitkisel maddeler içerir. Ve bu maddeller daha sert ve daha kuvvetli ereksiyon sağladığı gibi ayrıca libidonuzu, seks isteğinizi arttırır. Cinsel fonksiyonlarınızı geliştirir.

I. Penis Hakkında.

Aşağıdaki diagram insan penisinin yapısını göstermektedir. En basit şekilde anlatmak gerekirse, penis fonsksiyonunu arttırmanın birinci kuralı penisin üç ana bölümüne giden kan miktarını arttırmaktır. Corpora cavernosa, Corpus cavernosa ve Corpus spongiosum.

%100 doğal içeriğe sahip olan her bir Herbal Vivid™ hapı, penise giden kan miktarını arttırmak ve aynı zamanda testesteron oranını arttırarak penis gelişimini sağlamak amacı ile üretilmiştir.


Herbal Vivid™ uzun yıllar süren araştırmalar ve deneyler sonucunda ortaya çıkmış bir üründür. Dünya çapında bir çok Herbal Vivid™ kullanıcısı, bu sistemin çalışmasından tatmin olmuştur.

Her erkeğin kullanım sonucu elde ettiği sonuçlar farklı olsa bile, eğer bu gün Herbal Vivid™ kullanmaya başlarsanız pozitif yöndeki gelişmeleri hemen fark edeceksiniz. ( Cinsel isteğinizin artması ve daha sert ereksiyon durumu ).

Herbal Vivid™ tabletlerini düzenli olarak günlük besin katkısı gibi kullanmaya devam ettiğiniz sürece 3 - 4 ay içinde daha kuvvetli, daha uzun süreli ve daha güçlü orgazm yaşıyor olduğunuzu göreceksiniz. Bunun hoşunuza gideceğine eminiz.

Penis geliştirme ya da kuvvetlendirme hiç bir zaman bu kadar basit ve acısız olmamıştır !

HERBAL VIVID İÇERİĞİ
Yohimbe - Testesteronu ve Libidoyu arttırır.
L-Arginine (HCI) - Cinsel bölgelere kan akışını hızlandırır. Daha sert ve geniş ereksiyon sağlar .
Maca (tuber) - Afrodizyak. Seks gücünüzü ve enerjinizi arttırır.
Catuaba Bark - Cinsel yorgunluk ve iktidarsızlığı giderir. Uzun süreli seks sağlar.
Muira Puama Bark - Penis damarlarını gevşetir ve daha geniş ereksiyon sağlar.
Tribulus (aerial) - Testesteronu arttırır ve dikleşme fonsksiyonunu geliştirir.
Asian Ginseng Root - Seks isteğini ve enerjisini arttırır.
Cola Seed - Enerji verir ve seksin uzun sürmesini sağlar.
Oatstraw Stalks - Seks yapma isteiğinizi inanılmaz arttırır.
Niacin - Daha iyi seks için daha çok cinsel hormon üretir.

II. Herbal-Vivid İçeriği.

Herbal Vivid™ uzun yıllar süren araştırmalar sonucunda, cinsel bölgelere daha çok kan akışı sağlamak ve testesteron oranını arttırmak için üretilmiştir. İhtiva ettiği her bir içerik uzun süre araştırılmış ve dikkatli bir şekilde sizin mutluluğunuz için seçilmiştir.

Her bir Herbal Vivid™ tabletinin içinde 25 den fazla özel seçilmiş bitkisel katkı vardır. Bunlardan bazıları : L-Arginine, Yohimbe, Muira Puama, Maca vs.

Şimdi uzmanların ürün hakkındaki düşüncelerini okuyun:
Alternatif dergisinden Dr.David Williams şöyle yazmış " Milyon dolarlık reklam piyasasını takip eden her erkek bilir ki ' küçük mavi haplar ' seks performansının standartıdır. " ve şöyle devam etmiş " İnanmıyor musunuz? . Aşk hayatınızı güçlendirecek daha ucuz ve daha güvenli bir yol var. "
L-Arginine [Herbal Vivid'in en önemli içeriği]."

The Natural Medicine Chest'in yardımcı editörü Dr. Ellen Kamhi, WebMD sitesinde yaptığı son röpörtajda şunları söylemiş: "Arginine...sadece iktidarsızlık problemine yardımcı olmuyor, ayrıca sperm kalitesinin artmasınada yardımcı oluyor." Dr. Ellen Kamhi ayrıca Herbal Vivid™ içindeki diğer bir madde olan Yohimbe 'nin faydalarından da bahsetmiş : " Yohimbe çok çok güçlü bir seks arttırıcıdır. Bazı erkekler etkilerini yarım saat içinde görürler. Yohimbe penisde bulunan kanallara kan akşını hızlandıran bir özelliğe sahiptir. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder